HOE WERKT HET? ONS CONCEPT:

Wij verhuren 3 verschillende trucks die een eye catcher zijn op jouw;
(bedrijfs)feest, event, bruiloft, beurs of andere leuk evenement.

MARKETING
DOELEINDEN

Alle trucks zijn inzetbaar voor langere periodes voor diverse marketing doeleinden. Brand de truck met je huisstijl en je valt op ieder evenement op. Interesse? Neem contact op met onze marketingafdeling.

AFLEVEREN
EN OPHALEN

Wij brengen onze trucks op iedere gewenste locatie in Nederland en België. Mist mogelijk op de locatie sluiten we de truck aan en leggen we uit hoe het werkt. Heeft u de nodige vintage spullen erbij gehuurd van vintagerental.nl dan helpen we bij de opbouw. Aan het einde van de huurperiode komen we de truck weer ophalen. Schoonmaken hoeft u niet te doen, dat doen wij voor u.

CATERING
NODIG?

Dat kan, wij werken samen diverse cateraars. Zij zorgen voor een perfecte belevenis van jullie feest of event. Voor meer informatie neem contact op met onze sales afdeling via het contact formulier.

Create your own food or promotion truck!

Geen tapkranen nodig ? Geen probleem, huur dan The Empty Foodtruck! Zonder tappunten maar voorzien van andere opties voor het serveren van bijvoorbeeld cocktails, wijn, smoothies en verse sapjes.
Geen bar nodig maar wel een gave truck? Geen probleem, we verhuren de Truck ook leeg zodat je zelf kunt kiezen wat je ervan maakt zoals bijvoorbeeld Candytruck, Foodtruck of Promotietruck. Geef daarnaast jouw truck de looks die passen bij wat je serveert of promoot door de banner boven de Truck te voorzien van een logo of tekst.

WINTER TRUCK

De dagen worden weer korter én gezelliger…
En daarom worden alle trucks ieder jaar in november weer omgetoverd tot onze speciale Wintertrucks..Een wintertruck vol mogelijkheden die je kunt inhuren om je winters event een nostalgische uitstraling te geven waardoor je klanten het kerstgevoel écht beleven! The wintertruck kan je ook huren met één of meerdere ketels voor glühwein en/of warme choco.

VOOR ELK FEESTJE EEN ANDERE TRUCK!

Algemene voorwaarden / Privacy Statement / Sitemap / © Copyright 2024 - The Beertruck  / Website door Denktanker Media